25,610,633 opinii

5,181 marek
457,840 produktów
Telewizory
Diplotop – porównanie produktów - gromadzi opinie i testy użytkowników SHARP LC-13/15/20SH1EDzięki nieocenionej bazie danych, 169 opinii o Telewizory SHARP LC-13/15/20SH1E, Diplotop porównuje Telewizory SHARP LC-13/15/20SH1E z jego konkurentami, aby wybrać najlepszy produkt.

Linki sponsorowane

Pobierz przewodnik lub podręcznik użytkownika dla SHARP LC-13/15/20SH1E.

Szukaj
Marka lub producent:
Nazwa produktu :

Wszystkie numery referencyjne Telewizory - SHARP
Najlepsze produkty Telewizory - SHARP
Lista marek i producentów
ACER
AKAI
BRANDT
DAEWOO
GRUNDIG
HAIER
HITACHI
JVC
LG
PANASONIC
PHILIPS
PIONEER
SAMSUNG
SCOTT
SHARP
SONY
THOMSON
TOSHIBA
Znajdź najlepsze produkty
Telewizory
Projektory kina domowego
Odtwarzacze DVD
Odtwarzacze Blu-ray
Przenośne odtwarzacze DVD
Nagrywarki DVD
Naziemna telewizja cyfrowa
Piloty
Wzmacniacze do kina domowego
...
wysoka wydajność Niezawodność
Łatwość obsługi Wart swojej ceny

Opinia o SHARP LC-13/15/20SH1E

Użytkownicy nie mają szczególnych problemów z obsługą SHARP LC-13/15/20SH1E.Użytkownicy uznali produkt za bardzo niezawodny., Ale użytkownicy nie są jednomyślni. Możesz zajrzeć na forum SHARP LC-13/15/20SH1E aby dowiedzieć się z jakimi problemami spotykają się użytkownicy oraz jak je rozwiązują.

Według użytkowników produkt jest wydajny., Użytkownicy w większości się z tym zgadzają. Użytkownicy uznali, że produkt wart jest swojej ceny Możesz pobrać instrukcję dla SHARP LC-13/15/20SH1E aby upewnić się, że produkt spełnia Twoje wymagania.
Linki sponsorowane

Łatwość obsługi
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy LC-13/15/20SH1E jest łatwy w użyciu?

169 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że SHARP LC-13/15/20SH1E jest bardzo łatwy w obsłudze.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

52559241415301644
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.08
= 2.67

Przeciętny wynik wynosi 7.08, a średnia różnica 2.67.
wysoka wydajność
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy LC-13/15/20SH1E jest bardzo wydajny?

169 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że SHARP LC-13/15/20SH1E jest w swojej kategorii na najwyższym poziomie technicznym, oferuje najwyższą jakość lub możliwości.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

51168243017231836
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 6.97
= 2.46

Przeciętny wynik wynosi 6.97, a średnia różnica 2.46.
Niezawodność
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy LC-13/15/20SH1E jest solidny i wytrzymały?

169 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że uważasz SHARP LC-13/15/20SH1E jako produkt bardzo solidny, który będziesz mógł używać długo zanim się uszkodzi.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

60149191322232547
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.43
= 2.51

Przeciętny wynik wynosi 7.43, a średnia różnica 2.51.
Wart swojej ceny
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy LC-13/15/20SH1E ma dobry stosunek ceny do jakości?

169 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że uznajesz produkt za niedrogi w porównaniu do jego możliwości.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

91197211618301740
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 6.97
= 2.74

Przeciętny wynik wynosi 6.97, a średnia różnica 2.74.

Skontaktuj się z Diplotop
Główne marki
Najlepsze produkty
Produkty są oceniane regularnie
Nowe produkty
Mapa strony
Rss
Odniesienia zaczynające się na literę A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

All rights reserved.
Użyte znaki towarowe i loga graficzne oraz treści są własnością odpowiednich firm, instytucji czy osób prywatnych.